Klienthistorier

Læs mere om forskellige cases fra tidligere og nye patienter

Allergi

Anbefaling

Allergisk reaktion blev markant bedre efter bare én konsultation hos Anne.

Jeg har konsulteret Anne i forbindelse med, at jeg havde allergiske reaktioner overfor græspollen.

Anne brugte kinesiologi som redskab til at hjælpe mig til at finde ud af, hvad det var, der forårsagede allergien. Jeg fik nogle simple øvelser jeg selv skulle lave, og allerede efter første besøg havde jeg det markant bedre! Anne er en meget behagelig person, der arbejder med alternativ behandling (kinesiologi), men samtidig har hun “benene på jorden” og giver brugbare og realistiske råd og vejledning, så man som kunde også kan hjælpe sig selv.
Jeg vil til enhver tid anbefale Anne!

Louise, Ikast

A:D Kinesiolog // Cases

Ødem

Historie

Leukemi – Ødemdannelser i benene

En mand på ca. 70 år havde fået leukemi, og efter kemoterapi havde han store ødemdannelser i benene, hvor væske piblede ud og revner i huden opstod. Ingen medicinsk behandling havde haft en effekt.

Efter en energiafbalancering i de ødemramte underben og fødder, var ødemet svundet ind til let ødem. Familien fortsatte med hjemmeøvelser, der afhjalp det sidste ødem.

A:D Kinesiolog // Cases

Sjælerejse

Anbefaling

Genfandt det portugisiske landskab set på regressionsrejse

Jeg havde fornøjelsen tilbage i sommeren 2018 at prøve at rejse tilbage til et tidligere liv, godt guidet af Anne Dybdahl.

Rejsen bragte mig til det nordlige Portugal før 1400-tallet. Jeg kunne beskrive, hvordan jeg boede i en rund stenhytte på toppen af et bjerg, samt en nærliggende by med en borg.

Det var en smuk og lærerig rejse, som stadig står klart for mig.

Jeg søgte for sjov på internettet efter runde stenhuse i Portugal, og fandt Citania de Briteiros, som ganske rigtigt lå på et bjerg.

Et stykke derfra lå en gammel borgby – Guimarais. I påsken tog jeg ned for at se mit gamle hjem, som står som ruiner. Men det var en fantastisk følelse; at stå og kigge ud på det landskab med grønne bjerge, som jeg havde set på min regressionsrejse.  Floden jeg havde fisket i var der også. Jeg følte mig så meget på hjemmebane og taknemmelig 🙏🏻

Nedenfor er et foto af mit tidligere hjem.

Jonna Nielsen

A:D Kinesiolog // Cases

Forhøjet blodtryk

Anbefaling

Efter to behandlinger hos Anne er forhøjet blodtryk faldet betydeligt og stadig på vej ned

Jeg opsøgte Anne da jeg fandt ud af, jeg havde for højt blodtryk – da min egen læge kun var indstillet på at give mig blodtryksmedicin, søgte jeg alternative muligheder.

Jeg har indtil videre været til to behandlinger hos Anne, og hun havde en blodtryksmåler, jeg lånte med hjem. Allerede efter den første behandling var mit blodtryk faldet en hel del – det er endnu ikke, hvor det skal være, men på vej ned. 

Udover at det er dejligt at få styr på det problem jeg kom for, er det en ren fornøjelse at komme hos Anne. Man bliver taget godt imod, og man er ikke i tvivl om, man får den bedste behandling. Der er ingen tvivl om, at jeg vil søge til hende igen med andre problemstillinger.

Rikke

A:D Kinesiolog // Cases

Besøg klinikken

Toftebakken 7,
8600 Silkeborg

Ring eller skriv