Regressionsterapi

Din sjælerejse til tidligere liv og livet mellem livene
A:D Kinesiolog

Hvad er Regression?

Ordet regression kommer af latin og betyder ”At gå tilbage”. Regressionsterapi tager dig hel igennem en perspektivskabende rejse ud i din sjæl, som kan give indsigt og forståelse for det liv du befinder dig i her og nu. Det er en øjenåbner for den spirituelt og eksistentielt nysgerrige, men også et konkret behandlingsredskab til dig, der har behov for at løsne og ændre fastlåste tankemønstre.
Regressionsterapien arbejder med to variationer af sjælerejser.
På rejse med sjælen til ”Livet mellem livene” er en rejse til indsigt og forståelse af, hvad sjæl du er og dine resurser. Du møder dine skytsånder, de åndelige vejledere og sjæle, du er i familie med eller har en relation til. Du vil få råd/vejledning og healing på denne rejse.
 
Ved sjælerejser vil du få fjernet gammel negativ energi, som din din sjæl evt. bærer på, og som du ikke længere har brug for. På den måde påvirker den negative energi ikke længere dit nu- liv.
 
Mere detaljeret information om Regressionsterapi er under udarbejdelse og kommer snarest!

Sådan foregår en behandling

Regressionsterapien indledes med en længere samtale på op til en time, hvor vi snakker om, hvad der rør sig i dit liv her og nu. Ud fra denne samtale vil vi sammen beslutte, om din rejse skal orientere sig mod ”tidligere liv” eller ”livet mellem livene”. Jeg vil desuden gennemgå grundigt, hvad der kan ske på rejsen, så du er tryg på din rejse med sjælen.
 
Selve sjælerejsen, som går i gang herefter, tager ca. en time.
Regressionsrejsen til tidligere liv og livet mellem livene sker gennem en afspænding, hvor jeg guider dig.
Du tager kontakt med din skytsånd, der vil vise dig det, du har brug for her og nu. Din skytsånd vil guide dig, og vil være der for dig hele vejen igennem, så du er tryg og kan spørge om vejledning.
 
Efter selve sjælerejsen gennemgår vi endelig din oplevelse sammen. Vi snakker om, hvad det kan betyde for dig, og hvad der evt. skal til for, at du kan lave ændringer i dine nuværende tankemønstre.
Denne opfølgende samtale er typisk noget kortere end den indledende samtale, da mit fokus her er dels at “følge dig ud” af rejsen på en forsvarlig og tryg måde, dels at hjælpe dig til med åbent sind at konkretisere hovedtrækkene i din oplevelse, uden at den som øjeblik hverken stivner eller punkterer. 
 
Med de tre dele inkluderet tager hele terapien typisk 2,5-3 timer.
Klienthistorie – Jonna Nielsen

Stenhytten på toppen af bjerget

Jeg havde fornøjelsen tilbage i sommeren 2018 at prøve at rejse tilbage til et tidligere liv, godt guidet af Anne Dybdahl.

Rejsen bragte mig til det nordlige Portugal før 1400 tallet. Jeg kunne beskrive hvordan jeg boede i en rund stenhytte på toppen af et bjerg. Samt en nærliggende by med en borg. Det var en smuk og lærerig rejse, som stadig står klart for mig.

Jeg søgte for sjov på internettet efter runde stenhuse i Portugal, og fandt Citania de Briteiros, som ganske rigtigt lå på et bjerg. Et stykke derfra lå en gammel borgby Guimarais. I påsken tog jeg ned for at se mit gamle hjem, som står som ruiner. Men det var en fantastisk følelse; at stå og kigge ud på det landskab med grønne bjerge, som jeg havde set på min regressionsrejse.  Floden jeg havde fisket i var der også. Jeg følte mig så meget på hjemmebane og taknemmelig 🙏🏻

Nedenfor er et foto af mit tidligere hjem.

 

Besøg klinikken

Toftebakken 7,
8600 Silkeborg

Ring eller skriv