Mere om sjælerejser og hvad du selv kan bruge dem til

Se eller gense, hvad førende og kendte terapeuter og deres klienter har sagt om deres oplevelser med regression

Regressionsterapeut og bestyrelsesformand ved Dansk Institut for Regressionsterapi, Helle Odder

Jeg er selv uddannet regressionsterapeut ved Regressions-skolen, og har i den forbindelse haft fornøjelsen af at lære fra dens altid inspirerende og kompetente leder og underviser, Helle Odder.
Helle har medvirket i et afsnit af TV2-serien “Det mystiske Danmark” (2016) med Puk Elgård. I afsnittet behandler hun en kvinde med svær OCD/angst. Hun er desuden en ivrig foredragsholder og forfatter til en række bøger om bl.a. regression og sjælerejser.

Helle Odder i TV2s “Det mystiske Danmark”
https://www.facebook.com/helleodder.regression/videos/1520374711343709/

Prøvefilm til “Det mystiske Danmark”
 
Helle Odder fortæller om sit arbejde som regressionsterapeut og om “Regressions-skolen”, hvor hun uddanner nye terapeuter. Live-optagelse fra messen “Tidens tanker”, Skive feb. 2018

Regressionsterapeut og dansk pioner inden for reinkarnation og sjælerejser, Rud Grandt

Rud Grandt har siden 80’erne udført regressionsterapi på adskillige almindelige og kendte danskere, og er landskendt helt tilbage fra bl.a. “Elevatoren” på TV2, hvor han førte studieværten Ole Stephensen tilbage til et tidligere liv i Irland.
Ud over sit arbejde som regressionsterapeut, er Rud Grandt en karismatisk og populær fordragsholder og forfatter. Han ejer i dag GS-forlag sammen med Helle Odder.
I 2004 havde TV2 stor succes med programrækken “På rejse med sjælen”, hvor Rud Grant ved hjælp af regressionsterapi forsøger at finde ind til forskellige personers erindringer fra tidligere liv. Desuden følger programmerne de samme menneskers efterfølgende søgen efter de i løbet af terapien afdækkede spor ude i den “virkelige” verden.

Se alle 9 afsnit via vimeo

Besøg klinikken

Toftebakken 7,
8600 Silkeborg

Ring eller skriv